Eskişehir 1 Şubesi

Şube Başkanımız KARAMAN'ın Bayram Mesajı

“Öyleyse rabbin için namaz kıl ve kurban kes.” Kevser suresi – 2. Hz Ademle başlayıp Hz İbrahim’le Hz Muhammed’e (sas) kadar devam eden Hacc ibadetinin idrak edildiği Allahın müminlere hediye ettiği kutlu bir gün olan kurban bayramının tamda arifesindeyiz.   

 

Allah’ın iman etmişlere hediyesi olan bu günlerde yıl boyunca yapmamız gereken yardımlaşmayı, sılay-ı rahimi, birlik beraberliği yoğunlaştırılarak yaşıyoruz. Dualarımızla, yardımlarımızla sırf mahzun ve mazlum olduğunu bildiğimiz adını sanını bilmediğimiz kardeşlerimize ayrılıksız ve de karşılığını sadece Allah’tan umarak koşuyoruz. Mahzunluğun ve mazlumluğun hat safhaya çıktığı coğrafyamızda, maneviyatımızla Allaha yönelirken, infak ayetlerini daha bir fazla okuyor ve gereğini yapmaya daha bir gayret gösteriyoruz.

 

Bizlere yapmamız gerekenleri unutturmayan, bu kutlu günleri bize bahşeden dünümüzün bugünümüzün ve yarınımızın sahibi Allaha şükürler olsun. Tüm dünya Müslümanlarının, Türkiye halkının, Eskişehir’in, tüm kamu çalışanlarının ve eğitim camiasının bayramını tebrik ediyor, acıların unutulduğu, yaraların sarıldığı, nice mutlu, huzurlu, birlik beraberlik içinde bayramlar diliyorum.

 

 

 

                                      Muammer KARAMAN

         Eskişehir Eğitim Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı

                                      Memur Sen İl Temsilcisi