Eskişehir 1 Şubesi

Görevde Yükselmenin Adresi Eğitim Bir-Sen

MEMURUN GÖREVDE YÜKSELME ADRESİ “EĞİTİM BİR SEN”

 

14 Şubat 1992 şair, yazar ve eğitimci merhum Akif İNAN tarafından kuruluşundan bu yana kendisine hizmeti ve değerleri savunmayı şiar edinmiş Eğitim Bir-Sen, yine üyelerinin yanında olmak için yola koyulmuş, 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları hazırlık kitaplarını bastırmış ve kurs hazırlıklarına başlamıştır.

 

Daha önce müdürlük ve müdür yardımcılığı ve en son şube müdürlüğü sınavlarında, gayretkeş çalışmalarının sonucu olarak, üyelerimiz büyük bir başarı sağlamıştır.

 

Eğitim çalışanları arasında fark gözetmeksizin, kitap ve kurslarla desteklemeyi sürdüren sendikamız, memurluktan şefliğe, şeflikten şube müdürlüğüne ve yine öğretmenlikten okul idareciliğine, oradan yine şube müdürlüğüne yükselişlerinin tesadüf olmadığı gün gibi ortadadır.

 

Değerli basın mensupları;

 

Eğitim Bir-Sen hiçbir şart ve ahvalde üyesini yalnız bırakmamış, her durumda yanında olmuştur. Slogan üreterek medyatik olmak yerine, hizmet üretmeyi seçmiş bir sendikadır. Sınav tarihinin ilanı,  daha yeni olmasına rağmen, kitaplarını hazırlamış, şubelerine göndermiş, üyelerine dağıtılmasını sağlamış ve önümüzdeki hafta başlatmak üzere, kurs hazırlıklarına da başlamıştır. Bizler eminiz ki bu çalışmaların da meyvelerini, üyelerinin gözle görülür başarıları ile yine Eğitim Bir-Sen toplayacaktır.

 

Sendikacılıkta değerlerimizin ve hizmetin değişmez sembolü haline gelen sendikamız, sınavlardaki başarılarla birlikte, yükselmenin de adresi haline gelmiş ve bu artık kamuoyu tarafından da kanıksanmıştır.

 

Emeği geçen herkese ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.

 

                                                                                  Ertuğrul BAKİ

                                                           ESKİŞEHİR EĞİTİM BİR-SEN 1NO.LU ŞUBE

                                                              BAŞKAN YARDIMCISI (BASIN İLETİŞİM)