DUYURU (5. OLAĞAN GENEL KURUL OY KULLANACAK ÜYE LİSTELERİ)

980 | 03.09.2018
| |

EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENDİKASI
ESKİŞEHİR (1) NO.LU ŞUBESİ
5. OLAĞAN GENEL KURUL SÜRECİNE İLİŞKİN
İLAN

Eğitimciler Birliği Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun seçim sürecine ve takvimine ilişkin 9.8.2018 tarihli ve 405 sayılı kararı gereğince, Şube Yönetim Kurulu’nun 27/08/2018 tarihli ve 213 sayılı kararıyla;
Eğitimciler Birliği Sendikası Seçim Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi çerçevesinde şubemiz olağan genel kurulu delege seçimlerinde sandık bölgelerinin (alfabetik sıraya göre sandık bölgelerine dâhil işyerlerinin) ve delege dağılımının aşağıdaki şekilde belirlenmesine,

BÜYÜKŞEHİR İlçesi Delege Sayısı: 6

Mutabakat Üye Sayısı: 154 Delege Sayısı: 5

2601_2616_001 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 268 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri (1 HIBM İlkokulundan Atatürk EML kadar)

2601_2616_002 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 240 Delege Sayısı: 8
Okul İsimleri (Aziz Bolel İlkokulundan Eti Maden İşletmeleri İlkokuluna kadar)

2601_2616_003 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 257 Delege Sayısı: 9
Sıra Okul İsimleri (Evliya Çelebi Anadolu Lisesinden Hızır Bey İmam Hatip Ortaokuluna kadar)

2601_2616_004 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 244 Delege Sayısı: 8
Okul İsimleri (Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesinden Kılıçoğlu Anadolu Lisesine kadar)

2601_2616_005 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 265 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri (Kireç Sedat Buhuma İlkokulundan Orgeneral Halil Sözer Ortaokuluna kadar)

2601_2616_006 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 248 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri (Orhangazi İmam Hatip Ortaokulundan Süleyman Şah Anadolu Lisesine kadar)

2601_2616_007 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 253 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri (Ş. Ali Gaffar Okkan Ortaokulundan Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesine kadar)

2601_2616_008 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 239 Delege Sayısı: 8
Okul İsimleri (Türk Telekom MTALinden Zübeyde Hanım İlkokuluna kadar)

2601_2615_001 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 242 Delege Sayısı: 8
Okul İsimleri (100. Yıl İlkokulundan Cevat Ülger Uluslar arası Anadolu İmam Hatip Lisesine kadar)

2601_2615_002 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 341 Delege Sayısı: 12
Okul İsimleri (Cevat Ünügür İlkokulundan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kadar)

2601_2615_003 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 249 Delege Sayısı: 8
Okul İsimleri (İsmet Paşa İlkokulundan Namık Kemal Ortaokuluna kadar)

2601_2615_004 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 256 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulundan Şehit Mutlu Yıldırım Ortaokuluna kadar)

2601_2615_005 Kodlu Sandık
Mutabakat Üye Sayısı: 251 Delege Sayısı: 9
Okul İsimleri (Ş. P. A. Ç. Soner Özübek İlkokulundan Ziya Gökalp İlkokuluna kadar)

1. Sandık bölgeleri(sandık bölgelerine dâhil işyerleri ile sandık bölgelerine düşen delege sayılarını içerir) listelerinin(şube web sayfasında ve şube hizmet binasında 3 – 9 Eylül 2018 tarihleri arasında duyurulmasına; buna ilişkin itirazların 10 – 14 Eylül 2018 tarihleri arasında itiraz gerekçelerini ve varsa itiraza esas bilgi ve belgeleri içerir yazılı bir dilekçeyle şube yönetim kuruluna yapılmasına,
2. Delege adaylığı başvurularının 17 – 23 Eylül 2018 tarihleri arasında, “Arifiye Mahallesi Adliyeciler Sokak No:4” adresindeki şube hizmet binasında alınmasına,
3. Delege aday listelerinin 24 Eylül – 2 Ekim 2018 tarihleri arasında şube web sayfasında ve şube hizmet binasında duyurulmasına; aynı süre içinde söz konusu listelere karşı itirazların, itiraz gerekçelerini ve varsa itiraza esas bilgi ve belgeleri içerir yazılı bir dilekçeyle şube yönetim kuruluna yapılmasına,
4. Seçmen (üye) listelerinin 3 – 9 Eylül 2018 tarihleri arasında şube hizmet binasında duyurulmasına; buna ilişkin itirazların 10 – 14 Eylül 2018 tarihleri arasında itiraz gerekçelerini ve varsa itiraza esas bilgi ve belgeleri içerir yazılı bir dilekçeyle şube yönetim kuruluna yapılmasına,
5. Temsilcilik ve delege seçimlerini yürütecek sandık kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimlerden üç gün önce belirlenerek şube hizmet binasında duyurulmasına,
6. Büyükşehir ilçesi delege seçimlerinin 11 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilmesine,
Alpu ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 8 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Alpu Anadolu Lisesinde gerçekleştirilmesine,
Beylikova ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 8 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Mehmet Avdan İlkokulunda gerçekleştirilmesine,
Çifteler ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 9 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Çifteler Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilmesine,
Günyüzü ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 10 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Şehit Mücahit Top İlkokulunda gerçekleştirilmesine,
Han ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 9 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Han Şehit Bayram Özden ÇPAL gerçekleştirilmesine,
İnönü ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 12 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında İnönü Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilmesine,
Mahmudiye ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 9 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Mahmdiye Halk Eğitim Merkezi gerçekleştirilmesine,
Mihalgazi ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 11 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Mihalgazi İlkokulunda gerçekleştirilmesine,
Mihalıççık ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 8 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Şehit Münir Yıldızak ÇPAL gerçekleştirilmesine,
Sarıcakaya ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 11 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Sarıcakaya Fatih İlkokulunda gerçekleştirilmesine,
Seyitgazi ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 12 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Seyitgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilmesine,
Sivrihisar ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 10 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Sivrihisar Atatürk İlkokulunda gerçekleştirilmesine,
Odunpazarı ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 14 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Cumhuriyet Anadolu Lisesinde gerçekleştirilmesine,
Tepebaşı ilçesi ilçe temsilcilik seçimleri ile delege seçimlerinin 13 Ekim 2018 tarihinde 08:00 – 20:00 saatleri arasında (oy verme işlemlerinin 09:00 – 17:00 saatleri arasında Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirilmesine,
7. Temsilcilik ve delege seçim sonuçlarının (delege listesinin) şube web sayfasında ve şube hizmet binasında 14 – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında duyurulmasına; buna ilişkin itirazların askı süresini takip eden üç gün içinde itiraz gerekçelerini ve varsa itiraza esas bilgi ve belgeleri içerir yazılı bir dilekçeyle şube yönetim kuruluna yapılmasına,
8. Şube genel kurulunun 18 Kasım 2018 tarihinde,  bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilmesine,
9. Şube genel kurul ilanının ve gündeminin 15 Ekim 2018 tarihinde şube web sayfasında ve şube hizmet binasında üç gün süreyle ilanına,
karar verilmiş olup ilanen duyurulur.
Sandık bölgeleri (sandık bölgelerine dâhil işyerleri ile sandık bölgelerine düşen delege sayılarını içerir) listeler, sendika şube hizmet binasında askıya çıkarılmıştır.
Seçmen (üye) listeleri ise Arifiye Mahallesi Adliyeciler Sokak No:4 adresindeki şube hizmet binasında 3 – 9 Eylül 2018 tarihleri arasında 10.00 – 16.00 saatleri arasında incelenebilir

Küfür, Hakaret ve Rencide Edici Yorumlar Yayınlanmayacaktır.