Eskişehir 1 Şubesi

ÜYELERİMİZ İÇİN ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ İLE ANLAŞMA YAPTIK

ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ İLE ÜYELERİMİZ İÇİN ANLAŞMA YAPTIK.

ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ olarak, MEMUR-SEN KONFEDERASYONU ESKİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ ve bağlı olan Eğitim Bir -Sen,Sağlık - Sen, Birlik Haber -Sen, Bayındır – Sen, Toç Bir - Sen, Diyanet -Sen, Kültür Memur -Sen, Ulaştırma Memur-Sen, Büro Memur-Sen, Bem Bir -Sen, Enerji Bir -Sen, Emekli Memur - Sen (bundan sonra MEMUR-SEN olarak anılacaktır) görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertlerinin hastanemiz tarafından sunulacak sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasını öngören anlaşma yapılmıştır.

1. MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertleri için
ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ, muayene fark ücreti ile ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerine yıl boyunca %20 indirim uygulayacaktır.(İlaç, sarf malzemesi, dış doktor, onkoloji, doğum paketleri ve özel sigorta katılım payları hariçtir).
2. MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertlerinden Sosyal Güvenlik Kurumu'nun belirlemiş olduğu ve alınmasını zorunlu kıldığı devlete ait katılım payı muayenelerde yasal zorunluluk gereği talep edilecektir.
3. ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ check-up paketlerinin MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertleri tarafından kullanılması durumunda, cari check-up paket tutarı üzerinden %30 indirim uygulanacaktır.
4. MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertleri için, ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ Cilt Bakım Ünitesi'nde uygulanan lazer epilasyon işleminde % 25 indirim uygulanacaktır.
5. MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertlerine, ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ'nde indirimli sağlık hizmeti alabilmeleri için çalışan kimlik kartı ya da kurum sevk kağıdı düzenleyecektir. Hastalar, söz konusu kimlik kartı ya da kurum sevk kâğıdı ile müracaat edeceklerdir.
6. MEMUR-SEN'de görevli personel ve üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertlerine, randevularında öncelik sağlanacak ve rehberlik hizmeti verilecektir.
7. MEMUR-SEN ve ÖZEL ESKİŞEHİR TSG ANADOLU HASTANESİ'nin yıl içinde belirlemiş oldukları bir Tarihte MEMUR-SEN Bayan personeli ve üyelerine ücretsiz Mamografi çekilecektir.