Eskişehir 1 Şubesi

1 MAYISI KONYADA KUTLUYORUZ

Bizler, bu ülkenin işçileri, kamu görevlileri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, erkekleri, gençleri, engellileri, meslek sahipleri ve sivil toplum kuruluşları olarak; tüm dünya emekçileriyle birlikte 1 Mayıs'ta alanlardayız.

1 Mayıs Bayramında, “Emek ver, Kulak ver, Bilgi ver Ama Sakın Boşverme” diyen Mevlana’nın şehri, barışın, kardeşliğin hoşgörünün merkezi, kültürlerin başkenti; Konya’dayız. 1 Mayıs’ı Konya’da birlikte kutluyoruz.

Bizler, haklarımız için, özgürlüklerimiz için, demokrasi için, Yeniden Büyük Türkiye’nin ve adil bir dünya düzeninin ön sözü hükmünde olacak özgürlükçü, katılımcı, sivil ve demokratik YENİ ANAYASA için, saygın iş için, baskısız ve insanca hayat için birlikteyiz. Daha özgür, daha müreffeh, demokratikleşmeyi tamamlamış Türkiye için alanlardayız.

 

MEMUR-SEN ve HAK-İŞ olarak bizler; sosyal barış, sosyal adalet, eşitlik ve sendikal haklarımız için 1 Mayıs 2015’de Konya başta olmak üzere tüm yurtta alanlardayız.

 

OTOBÜSLER GECE SAAAT 00:05 HAREKET EDECEK OLUP PROGRAM SAAT 10:00 İLE 12:00 ARASINDADIR. ÖĞLEDEN SONRA SERBEST ZAMAN OLUP DÖNÜŞ AKŞAMADIR.