Eskişehir 1 Şubesi

ARAÇ TALEP FORMU (Formlar eskebs@gmail.com adresine postalanacaktır.)

Sayın Üyemiz;

Eğitim-Bir-Sen üyeleri için Filo Araç Alımı için teklif alınacağından araç almak isteyen üyelerimizin acilen taleplerini genel merkezimize bildirmesi gerekmektedir. Kesin olmak kaydıyla şahsına araç almak isteyen üyelerimiz başvuruda bulunabilirler.

Alımı düşünülen araç sayısına göre filo indiriminden yararlanılacağı için farklı markalar yerine sadece bir marka araç alımına gidilecektir. Araçlar için peşin ödeme şeklinde anlaşmaya gidileceğinden üyelerin ödemeleri ise tamamı peşin ödeme şeklinde olacaktır. 

Planlanan araç SKODA, FORD, TOYOTA, HYUNDAİ, RENAULT, WOLKSVAGEN vb. markanın değişik model ve serilerinden olabilir. En fazla talep gelen marka üzerinden teklif alınarak sözleşme imzalanmaya gidilecektir.

Konu ile ilgili talepler toplandıktan sonra geniş bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. Bu amaçla ilinizde gerekli çalışmaların yapılmasını, araç talebinde bulunan şubelerimizin ve üyelerimizin ayrı ayrı aşağıdaki talep formunu doldurarak 19 Nisan 2015 tarihine kadar eskebs@gmail.com adresine mail atmalarını gerekmektedir.